![]() |
[zakończona] Ante 9 - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Obszar startowy gier (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-10.html) +--- Wątek: [zakończona] Ante 9 (/thread-586.html) |
RE: [otwarte] Ante 9 - Saint/Pisces Aphrodite - 09.03.2016 Może i pajęczyca przesadza z dokładnością, ale są to jedne z nielicznych życiorysów, które czyta się z wielką przyjemnością. RE: [otwarte] Ante 9 - Czerwony - 09.03.2016 Cytat:Czy ktoś kiedykolwiek wykorzystał jakieś szczegóły ze swojej biografii? Tak, ja. RE: [otwarte] Ante 9 - Ogar - 09.03.2016 O, jaki? RE: [otwarte] Ante 9 - Czerwony - 09.03.2016 Oj, sporo tego było, poczynając od faktu że Riemkinow pochodził z Niżnego Nowogrodu i wokół tego miasta kręciło się jego życie polityczne ![]() RE: [otwarte] Ante 9 - Ogar - 09.03.2016 Aha, to nigdy nie zauważyłem. RE: [otwarte] Ante 9 - Czerwony - 09.03.2016 Sądzę, że takie smaczki dodaje się dla siebie. Jeśli ktoś nie lubi to nie są obowiązkowe ![]() RE: [otwarte] Ante 9 - Czerwony - 09.03.2016 Ok, czyli tak: militarysta - UłanoHusarz konserwatysta - ers liberałowie - Szmer, pająk socjalista - Ogar Przejście Ogara na pozycje czerwonych ma ten skutek, że będą FUSy, ku niewątpliwie wielkiej radości weteranów ![]() Podział stołków nadal nie został dokonany. Dotychczasowe zgłoszenia (pająk na MSZ, Szmer na gospodarkę) całkiem mi leżą, ale jeśli ktoś jeszcze chciałby się starać to sprawa nie jest zamknięta. RE: [otwarte] Ante 9 - Ogar - 09.03.2016 Społeczne. RE: [otwarte] Ante 9 - UłanoHusarz - 09.03.2016 Oczywiście Ministerstwo Spraw Wojskowych... (Ew. MSW) Jeśli potrzebujecie uzasadnienia, mogę napisać. ![]() RE: [otwarte] Ante 9 - Saint/Pisces Aphrodite - 09.03.2016 Czy mógłbym stworzyć mniej więcej taką postać: ![]() Daniel Sassoon h. Kandor (z tej rodziny: https://en.wikipedia.org/wiki/Sassoon_family , planuję matkę zrobić jakąś córkę któregoś z Rothschildów) mający prawie 80 lat właściciel monopolu na drukarnie na terenie Rzeczypospolitej i jej kolonii, kupiony od króla Michała Anzelma za umorzenie długów państwa. Co pozwoliło mu wykupywać ziemię na Madagaskarze i zostać lokalnym magnatem. Początkowo interesował się mesjanistycznymi nurtami w chasydyzmie, by później podążać w kierunku nauk karaimów i samarytan, ostatecznie po korespondencji z Iosifem Rabinowiczem uznał Jezusa i został Żydem mesjanistycznym. Na podstawie wyroku sądowego uznano jego przynależność do wspólnoty B’nai B’rith Chadasha za konwersję na chrześcijaństwo i otrzymał tytuł szlachecki. Poseł madagaskarski. W czasie elekcji stronnik Bourbonów. Psychofan legitymizmu francuskiego, przeciwnik demokracji w tym nawet szlacheckiej, zwolennik monarchii sukcesyjnej, likwidacji odrębności kolonii i Wielkich Księstw, wzmocnienia władzy króla, książąt kościoła i magnatów. Raczej w frakcji konserwatywnej, ale bez odcieni sarmackich i ze skłonnościami do flirtu z liberałami. |