![]() |
[OFF GAME] Podatki - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Późny okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-169.html) +---- Dział: 7. Czerwonego Ante 9 (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-138.html) +----- Dział: Organy i instytucje państwowe (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-148.html) +------ Dział: Obrady Rządu Jedności (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-149.html) +------ Wątek: [OFF GAME] Podatki (/thread-646.html) |
RE: [OFF GAME] Podatki - Ogar - 26.03.2016 Według mnie katastrat jest niewystarczający i powinien być także uwzględniony areał dla tak dużych majątków. RE: [OFF GAME] Podatki - Saint/Pisces Aphrodite - 26.03.2016 Podatek gruntowy też jest w ustawie. RE: [OFF GAME] Podatki - Szmer - 26.03.2016 Ale przecież już ustaliliśmy, że ta jednolita ustawa jest zbędna. Jeżeli chcecie wprowadzać jakieś pilne podatki na już, to je wypiszcie. Co to za inwazja na mój resort. Zaraz ja ci Wisznu zacznę meblować sprawiedliwość, zobaczymy jak zaśpiewasz. RE: [OFF GAME] Podatki - Saint/Pisces Aphrodite - 26.03.2016 Nikt tego nie ustalił. Wręcz przeciwnie twoje wypowiedzi doprowadziły do tego, że uważam, iż jest bezwzględnie konieczna. |