Wystąpiły następujące problemy: | |||||||||||||||
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.4.1 (Linux)
|
![]() |
[zakończone] Czerń, Biel i Czerwień - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Obszar startowy gier (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-10.html) +--- Wątek: [zakończone] Czerń, Biel i Czerwień (/thread-269.html) |
RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Lucyfer - 14.07.2014 Ok. Mogę być wiceprzewodniczącym. Wystarczy mi skoro będę Marszałkiem Sejmu. RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Szmer - 14.07.2014 Zgłoszenie przyjęto, +50 PD za trzecią bio, +50 PD obiecanej nagrody pocieszenia ![]() RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Czerwony - 14.07.2014 "Dzięki nowej koalicji został Marszałkiem Sejmu" - primo, nie ma tu takiej izby parlamentu jak "Sejm", secundo, koalicja obsadziła rząd a stanowisko Marszałka przynależy zwyczajowo największej partii. Jeśli PDP jest największa to powinna otrzymać to stanowisko już na początku 1/3 kadencji. Jeśli zaś zwyczaj miał zostać złamany to byłoby to narzucenie warunków koalicji o które wcześniej pytałem uzyskując odpowiedź, że ma go nie być ![]() RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Lucyfer - 14.07.2014 Rzeczywiście edytuję na Izbę poselską. Zwyczaje dotyczące przewodniczących izb parlamentu są różne. Może być Marszałkiem nawet od 5 lat. Nieszczególnie mnie to obchodzi. RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Szmer - 14.07.2014 Wisznu: a jeśli ktoś ma tutaj epilepsję? ![]() Czerwony: ja uznaję, że marszałkiem Izby Poselskiej został na początku minikadencji, a może był i wcześniej. Jest to jedna z kilku rzeczy, o których naprostowanie zadbam w tej biografii później. Ale dzięki za czujność, niepoprawnego użycia nazwy Sejm to nawet nie zauważyłem. RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Lucyfer - 14.07.2014 Ze względu na epileptyków usunąłem. RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - bodek - 14.07.2014 Cytat:czy wiadomo ci o jakimś przypadku, żeby zakonnik stanął na czele socjaldemokratów w Pierwszym Świecie No przecież Makarios III XD RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - pajęczyca - 14.07.2014 Cytat: Chyba będę edytował bo taki awans w Lange-style od statystyka do super szychy jest raczej mało sensowny i zupełnie nie trzymający się kupy. Nienawidzę pisać biografii. Nienawidzę. RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Czerwony - 14.07.2014 Cytat:1864. Prusy i Austria napadają na Danię, którą wspierają Francja i Wielka Brytania. Druzgocąca klęska państw niemieckich. Traktat londyński potwierdza powstanie niepodległych Węgier i Polski (złożonej z Galicji, Wielkiego Księstwa Poznańskiego, eksklawy gdańskiej oraz Kongresówki, gdzie zwycięża powstanie styczniowe). Jednakże królem Polski pozostaje król Prus (jest to rekompensata za posiadłości nadreńskie), zaś królem Węgier -- cesarz Austrii. Polska zostaje jednocześnie uznana za francuską strefę wpływów polityczno-gospodarczych, a Węgry za brytyjską. Mam takie pytanie: gdzie była Rosja? EDIT: Cytat:czerwonoarmiści wsławili się pogromami zamożnych mieszczan, inteligencji, kleru chrześcijańskiego, a także z klucza etnicznego Niemców, Polaków i Żydów xD Jesteś niepoprawny ![]() RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Szmer - 14.07.2014 pajączku, może najsolidniejsza biografia dotąd, masz mapę w nagrodę: http://pl.tinypic.com/m/icmmmv/2 (Ukraina na północy i Śląsk mogą mieć jeszcze trochę zmienione granice, jak z Ruskim pogadam) (14.07.2014, 22:06)Czerwony napisał(a): Mam takie pytanie: gdzie była Rosja?Oficjalnie wersja jest taka, że wyczerpana wojną krymską i powstaniem styczniowym :] Cytat:xD Jesteś niepoprawnyNo skoro aż do iksde cię doprowadziłem... niepoprawni.pl? ![]() |