![]() |
[zakończona] Ante 9 - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Obszar startowy gier (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-10.html) +--- Wątek: [zakończona] Ante 9 (/thread-586.html) |
RE: [otwarte] Ante 9 - Saint/Pisces Aphrodite - 28.02.2016 Wolę Lenina od wulfa. RE: [otwarte] Ante 9 - UłanoHusarz - 28.02.2016 W mojej skromnej opinii i tak najlepiej wszystkich rozstrzelać. (Opozycjonistów) RE: [otwarte] Ante 9 - Ogar - 28.02.2016 Ja wolę kotleta od Mahometa, ale to nie jest temat o preferencjach politycznych. Po prostu jak mamy tworzyć RJN, to nadajmy temu sensowne ramy (w miarę). RE: [otwarte] Ante 9 - Saint/Pisces Aphrodite - 28.02.2016 Zamiast zmniejszania rewolucji, można wprowadzić np. wojnę wewnętrzną w jej ramach. RE: [otwarte] Ante 9 - Szmer - 28.02.2016 Przecież spór hardkorowych czerwonych z TR-ChD istnieje, i jest czymś co można wykorzystać. RE: [otwarte] Ante 9 - ers - 29.02.2016 (27.02.2016, 21:24)Czerwony napisał(a): ers: w Rzplitej Trojga Narodów nie ma obowiązku służby wojskowej a szlachcic, jeśli już zostawał oficerem zawodowym, to raczej nie po to by zaraz rezygnować i uprawiać politykę. Więc z tego epizodu będziesz musiał zrezygnować. Poprawiłem. Zgaduje, że moja rola polegać będzie na obronie króla ui starego porządku w kraju. RE: [otwarte] Ante 9 - Czerwony - 29.02.2016 Twoja rola polegać będzie na tym, co sobie ustalisz, ale zasadniczo konserwatyści bronią starego porządku więc wychodzenie poza tę rolę będę ci utrudniał ![]() No dobrze proszę państwa, mamy komplet. Ewentualni kandydaci mogą zapisywać się do dowolnego stronnictwa. Layout podforum naszej biedagierki postaram się wysłać Szmerowi jeszcze dziś. RE: [otwarte] Ante 9 - Saint/Pisces Aphrodite - 29.02.2016 Albo król, albo stary porządek kolego est. Inaczej się nie da. RE: [otwarte] Ante 9 - Ogar - 29.02.2016 To ja chce być wodzem Cytat:Imię i nazwisko Ignacy Jerzy Piotr Stokłosa herbu Nowina RE: [otwarte] Ante 9 - Czerwony - 01.03.2016 Wczoraj dostałem nieoczekiwane zaproszenie na imprezę, więc nie miałem jak przedstawić układu podforum. Proszę Szmera o zorganizowanie go w taki sposób jak to: http://kanciapa.pbf.net.pl/forum-119.html Z następującymi zmianami: - dział "Życie w Polsce i na świecie" powinien nazywać się "Puls Ante", - dział "Władze centralne państwa powstańczego" powinien nazywać się "Organy i instytucje państwowe", - poddział "Obrady KOP" powinien nazywać się "Obrady Rządu Jedności", - dział "Okręgi SW (tajne)" powinien nazywać się "Spiski i knucia (tajne)" i domyślnie być pusty. Co do postaci Ogara, zapoznam się i wypowiem później. |